Haber Deneme

Sarev 2013-2014 kış sezonuna, genişleyen tasarım kadrosu ve yeni kreasyonuyla çok hızlı giriyor. Merakla beklenen yeni koleksiyon, 22-25 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de Basma Fabrikası bünyesinde hazırlanan organizasyonla, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen bayilere tanıtıldı. Çam ağaçlarının altında, geniş yeşil alana hazırlanan sıradışı showroom, lansman toplantısının bir karnaval havasında geçmesini sağladı.
 
Üç gün süren organizasyonda; Sarev’in yeni koleksiyonunun beğeniye sunulmasının yanı sıra Eskişehir’in geniş çaplı tanıtımı da yapıldı. Sarar Grubunun tüm Eskişehir yatırımlarının gezilmesiyle başlanıldı ve Eskişehir’li rehberler eşliğinde iki gün süren şehir turları düzenlendi. Cemalettin Sarar’ın da bizzat katıldığı Balmumu Müzesi ziyaretinde keyifli dakikalar geçirildi.
 
Sarar Basma Fabrikası içerisindeki gruba ait otelde düzenlenen akşam yemeğinde konuklar Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar tarafından ağırlandı. İlerleyen dakikalarda sahne alan orkestra büyük alkış aldı. Dış Ticaret, Tasarım ve Muhasebe Departmanı çalışanları tarafından kurulmuş olan Efendi Band, başarılı performansları ile Sarev Bayilerine unutulmaz bir gece yaşattılar